26 maart 2020

Aan al onze relaties,

In korte tijd is de werkelijkheid om ons heen zichtbaar veranderd. Werkplekken zijn leeg, real life ontmoetingen worden tot een minimum beperkt, bijeenkomsten en overleggen worden opgeschort.

Dat maakt echter het belang van goede communicatie en samenwerking niet minder. Integendeel, verbondenheid en solidariteit, weten wat je aan elkaar hebt en wat je elkaar te bieden hebt, reflectie op ons zelf en elkaar, lijken juist nu meer dan ooit van belang.

Wij als Stroom Zuid staan onverminderd klaar om je te ondersteunen en te inspireren bij het effectief en plezierig samenwerken en ontwikkelen, in welke vorm dan ook. Juist nu.

Dat betekent:

  • We zijn als altijd bereikbaar via telefoon, e-mail, teams, face-time en whatsapp.
  • Teamsessies worden voorlopig uitgesteld, tot nader bericht.
  • Vanuit onze betrokkenheid bieden wij je als investering in onze relatie een (digitaal) reflectiegesprek of coachgesprek aan om je te helpen met jouw vragen van nu.
  • We gaan ons nu focussen op onze ontwikkeling van onze stroomversnellers die wij snel na het overwinnen van het Corona virus willen uitrollen. Hiermee willen wij jouw organisatie en teams helpen versnellen om tot betere effectievere resultaten te komen.
  • We zijn ons bewust van de betrekkelijkheid, maar ook van de waarde van onze rol in deze omstandigheden en staan open voor elk initiatief waarin we concreet iets kunnen bijdragen.

We wensen jou alle sterkte in deze lastige fase en een goede gezondheid!

En schroom niet ons te bellen voor elke ondersteuning die wenselijk is op dit moment.

Met hartelijke groet,

Daniëlla, Harry, Cindy en Erwin

Partners van Stroom Zuid