Harry Henssen

Organisatiecoach, sparringpartner en verbinder

Duurzame resultaten vragen om een duidelijke visie, mensgerichte aanpak, aanpassingsvermogen en consistentie. Met deze overtuiging zet ik me in om mens en organisatie in perfectie met elkaar te verbinden. Ik vind het elke keer weer fantastisch om te zien wanneer mensen met plezier en betrokkenheid samenwerken en zo hun organisatiedoel weten te behalen.

Waarom?

Als ik betekenisvol kan zijn maakt dat mij blij én geeft mij dat energie. Bijvoorbeeld daar waar ik onbalans weer tot balans kan brengen en wanneer ik iemand kan helpen om weer richting te vinden. Of wanneer ik misverstanden kan oplossen; wanneer ik door mijn nieuwsgierigheid tot nieuw inzicht kan komen; wanneer ik mensen kan laten lachen en wanneer ik daarmee mensen kan helpen om een volgende stap te zetten om hun wereld mooier en zinvoller te maken.

Hoe werk ik?

Ik zoek naar het evenwicht tussen de harde en de zachte kant in een voortdurend bewegend proces tussen de bovenstroom en de onderstroom. Door de organisatie als systeem te zien en aandacht te besteden aan vertrouwen, verbinding en ordening ontstaan de beste, langdurige prestaties. Mijn stijl resulteert niet alleen in een heldere visie, balans en harmonie maar ook in gezonde spanning en humor, waarbij ik het uiteindelijke doel niet uit het oog verlies.
Kenmerkend voor mijn stijl van werken: verbinding, systemische benadering, vriendelijk, rust, doortastend en waar nodig confronterend. Altijd op zoek naar inzicht, effectiviteit en duurzaamheid.

“Duurzaamheid wordt vanzelfsprekend als je samen de synergie weet te vinden tussen de passie van de medewerker en de missie van de organisatie.”

06-51989295

harry.henssen@stroomzuid.nl

LinkedIn